BOKA OSS

BOKA OSS

FÖRELÄSNING/WORKSHOPS/PANEL

Vi delar gärna med oss av våra kunskaper om målgruppen och dess utsatthet. Ni kan boka oss för föreläsningar, panelsamtal eller workshops. 

I våra presentationer utgår vi från de erfarenheter som  vi tagit del av genom kvinnojouren på teckenspråk och från den forskning som finns på området. Vi är vana vid att prata inför olika målgrupper såsom skolelever, socialtjänst, polis, vårdpersonal, universitetsstudenter, andra kvinnojourer, fritidsgårdar och allmänheten. Vi anpassar vårt deltagande efter målgruppen och efter eventuella önskemål från er sida. Vårt medverkande är möjlig med teckenspråkstolkar som arrangören står för. Vårt deltagande sker alltid på teckenspråk och om tolkar behövs så bekostas det av arrangören. 

Under Coronapandemin erbjuder vi digitala föreläsningar/utbildningar. Det kan vara både kortare presentationer till längre föreläsningar på 2 timmar. 

Kostnad för våra presentationer och föreläsningar
30 minuter + frågestund4000 kronor + moms
1 timme + frågestund8000 kronor + moms
2 timmar (inkl 1 paus) + frågestund12 000 kronor + moms

Om ni vill boka går det bra att göra en bokningsförfrågan via formuläret här bredvid. Ju mer information vi får från er, desto lättare är det för oss att se om vi kan komma. Ange gärna konkreta förslag på tid och datum. Vår organisation drivs ideellt så vårt deltagande beror på om vi har någon volontär som har möjlighet att delta. Vår främsta prioritet är att hjälpa de utsatta. 

BOKA OSS

    Gör din bokningsfrågan här på formuläret. Ju mer information vi får från er, desto lättare är det för oss att se om vi kan komma.
    Ange gärna konkreta förslag på tid och datum.